Nalagam. Prosim počakajte...
Kocka d.o.o.
Podjetje za tisk, trgovino in izdelovanje igrač ter drugih predmetov d.o.o.
Poslovalnica: Pot Draga Jakopiča 28, 1231 Ljubljana - Črnuče ( zemljevid )
Sedež podjetja: Slovenska cesta 96, 1234 Mengeš ( zemljevid )
Slovenija
Tel.: +386 1 723 83 40  Fax: +386 1 723 83 43  E-pošta: info@kocka.net
O podjetju Tisk Embalaža Promocijski material Družabne igre


V današnjem svetu je vizualna predstavitev pogosto ključna za uspeh in navdušenje kupcev in poslovnih partnerjev. Barvitost, uporabnost, oblikovna enotnost in tudi domiselnost izdelkov, ki jih uporabljate v promocijske namene predstavljajo vaš odnos do zunanjega sveta in odsevajo vaše cilje ter usmerjenost k uporabnikom. V našem podjetju imamo več kot desetletne izkušnje s svetovanjem in izdelavo izdelkov, s katerimi lahko vzbudite pozornost, informirate, si dvignete ugled in promovirate svojo dejavnost ciljni publiki.


S proizvodi kot so prospekti, katalogi, revije, zloženke, koledarji, plakati, ogledni kartoni, razglednice, mape, najrazličnejša vabila za prireditve in poroke, pisma, ovojnice, vizitke in še marsikaj... vam pomagamo, da se približate svojim strankam in jih navdušite. Izdelujemo različne pripomočke za učinkovitejše vsakodnevno komuniciranje, nastopanje v javnosti in na sejmih, predstavitve in množično obveščanje, pri tem pa izbiramo materiale kot so nalepke, kartoni različnih debelin, valovite kartonke, potiske v zlati barvi,…


Posebno mesto med vašimi promocijskimi materiali ali darili lahko zasede tudi zanimiva, šaljiva ali poučna igrica ali sestavljanka, ki jo oblikujemo in pripravimo po vaših željah - s prilagojeno podobo in vsebino.